Beursinrichting

Met een beursinrichting van DMConcepts bent u er zeker van dat uw clientèle u weet te vinden op grote beurzen en evenementen. Van truss tot verlichting; wij verzorgen graag de gehele opbouw en aankleding.

Zichtbaar
Wanneer u met uw bedrijf op een beurs gaat staan dan wilt u natuurlijk graag dat u zichtbaar bent tussen alle andere standhouders. Een professionele en goed verzorgde beursinrichting is dé manier om de aandacht te trekken van uw (toekomstige) klanten. Met de juiste sfeer, verlichting en aankleding kunt u uw bedrijf en uw producten op een indrukwekkende manier presenteren. Met onze uitgebreide kennis en ervaring en onze professionele materialen zijn wij u graag van dienst. Bezoek voor meer informatie onze website.

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van beursinrichting, verkoop en verhuur van materialen? Via het online contactformulier kunt u een vraag stellen of een bericht voor ons achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor direct contact kunt ons mailen:  info@dmconcepts.be of bellen: +32 (0) 15/ 24 89 44 of +32 (0) 475/ 840 820 (GSM).

Meer informatie over ons vindt u op de volgende pagina's:
Alu truss - Verhuur led scherm - Truss verhuur - Standverlichting - Staging - Lichtbruggen - Led wall - Led screens - Large led display - Geluidsapparatuur verhuur.

Routebeschrijving:

Vanuit Aarschot – E314:
Neem de Liersesteenweg / N10 richting Lier – Mechelen – Heist-op-den-Berg en volg deze gedurende 9 km. U vindt DM Concepts aan uw linkerzijde vlak voor de rotonde aan Heist-Goor / Zonderschot.

Vanuit Mechelen – E19 en Lier:
Neem aan rond punt met Brantano de Liersesteenweg / N10 richting Aarschot en volg deze gedurende 3 km. U vindt DM Concepts aan uw rechterzijde vlak na de rotonde aan Heist-Goor / Zonderschot

 

Plattegrond

Grotere kaart weergeven

 

Contactformulier

Wenst u meer informatie dan kan u steeds contact met ons opnemen. Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo snel als mogelijk.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Onderwerp:
Bericht:
   
Nieuwsbrief: Aanmelden Afmelden