DM Concepts biedt de ideale audiovisuele ondersteuning voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw event.


Voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw evenement biedt DM Concepts u de ideale ondersteuning. Een bedrijfsfeest, productpresentatie, modeshow of beursstand? Bij ons kan u steeds terecht voor het huren van geluidsinstallaties, belichting en andere audiovisuele toepassingen. Ook voor een totaalconcept, waarin decoratie, belichting, klanktechnieken, elektrische ondersteuning en videotoepassingen een bepaalde sfeer moeten creëren, bieden wij de nodige support.

DM Concepts werd opgestart in 2009 als verlengstuk van Double You Music, de onderneming die zich vooral manifesteert in de lokale DJ, PA- en fuifwereld. DM Concepts richt zich meer op bedrijven en de meer professionele markt. De core business van DM Concepts is het leveren van audiovisuele materialen en het bieden van technische ondersteuning, maar ook bij totaalconcepten kunnen wij u uitstekend adviseren en de nodige support bieden.


Ontdek op welke manier DM Concepts aan uw doelen tegemoet kan komen en hoe we uw bedrijf, organisatie of vereniging de nodige ondersteuning kunnen bieden. Wij spreken uw plannen graag even met u door zodat we zo goed mogelijk op de hoogte zijn van wat u juist voor ogen hebt. Op basis daarvan kunnen wij u het beste advies geven.
 

 

 

Wat we doen

Verhuur

We verhuren alle audiovisueel materiaal voor business events, presentaties en events.

Verkoop

Audio-visuele materialen voor je bedrijf, horeca zaak, muzikant.

Producties

Organisatie, opvolging en afwerking van uw evenement van A tot Z.

DM Concepts biedt de ideale audiovisuele ondersteuning voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw evenement.

Nieuws

DAF truck

DAF truck

Om onze transport afdeling te versterken werd er geinvesteerd in een nieuwe DAF truck.